Ασφαλή Πυροτεχνήματα για την Πρωτοχρονιά

in Τα Νέα μας

Τα εναέρια πυροτεχνήματα έχουν παραδοσιακά συνδυαστεί με τους εορτασμούς για το Νέο Έτος και την Πρωτοχρονιά σε κάθε μικρή και μεγάλη πόλη του κόσμου

Οργανωμένα σόου πυροτεχνημάτων σε κεντρικές πλατείες πόλεων, αλλά και η χρήση από ιδιώτες στις ταράτσες και αυλές, συνθέτουν συνήθως ένα μαγευτικό σκηνικό το βράδυ του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν και ενθουσιάζουν τόσο τους μικρούς όσο και τους μεγάλους.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η χρήση των πυροτεχνημάτων θα πρέπει να γίνεται με ασφαλή τρόπο, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που θα βρείτε παρακάτω και που αναγράφονται λεπτομερώς σε κάθε ένα από τα βεγγαλικά που θα αγοράσετε από το κατάστημα.

πυροτεχνήαμτα πρωτοχρονιάς οδηγίες
Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης των πυροτεχνημάτων.
Η ασφαλής χρήση των πυροτεχνημάτων θα οδηγήσει και σε ένα όμορφο αποτέλεσμα για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από παιδικά πυροτεχνήματα, πακέτα με εναέριες βολές, πυρσούς και καπνογόνα. Όλα τους είναι νόμιμα εισαγμένα στην ελληνική επικράτεια και συνοδεύονται από αντίστοιχα πιστοποιητικά συμμόρφωσης κατά CE.

πυροτεχνήαμτα πρωτοχρονιάς οδηγίες
Στηρίξτε καλά το πακέτο με τα εναέρια βεγγαλικά.

Επιλέξτε για την αγορά των πυροτεχνημάτων σας τα εξειδικευμένα καταστήματα, όπως είναι η Empneusi Fireworks, τα οποία εμπορεύονται όλο το χρόνο τα συγκεκριμένα προϊόντα και διαθέτουν ειδικές άδειες λειτουργείας.

πυροτεχνήαμτα πρωτοχρονιάς οδηγίες
Μην πλησιάσετε άμεσα κάποια συστοιχία πυροτεχνημάτων η οποία δεν λειτούργησε σωστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μετάβαση στο περιεχόμενο