Πυροτεχνήματα εκδηλώσεων

Στόχος μας

Να σας παρέχουμε ασφαλή, νόμιμα και οικονομικά πυροτεχνήματα, τα οποία έχουν περάσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους από τους αρμόδιους φορείς πιστοποίησης.

Αποστολή μας

Να δημιουργούμε εντυπωσιακές παραστάσεις επαγγελματικών πυροτεχνημάτων, αναδεικνύοντας την μοναδικότητα κάθε εκδήλωσης και γεμίζοντας με αναμνήσεις τους καλεσμένους σας. 

Ποιοί Είμαστε

Η “Έμπνευση” αποτελεί μια σύγχρονη εταιρεία στον χώρο των θεαμάτων με βεγγαλικά και ειδικά εφέ. Επίσης, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία με πυροτεχνήματα για ιδιώτες τα οποία μπορείτε να βρείτε είτε στο φυσικό μας κατάστημα στη Χαλκίδα, είτε στο eshop πυροτεχνημάτων που δημιουργήσαμε για εσάς.

Η ιστορία μας ξεκινά το 1993, όταν αποφασίσαμε να φέρουμε την μαγεία των εκρήξεων και των χρωμάτων πιο κοντά στον κόσμο, με καταναλωτικά πυροτεχνήματα και βεγγαλικά τα οποία διαθέτουμε στο διαπιστευμένο με ειδική άδεια κατάστημά μας, στην οδό Σιώκου 8, στη Χαλκίδα. 

Η ανταπόκριση των πελατών μας, αλλά και η αγάπη μας για την τέχνη της φωτιάς, σύντομα μας οδήγησε στη δημιουργία εξειδικευμένου συνεργείου τεχνικών καύσης πυροτεχνημάτων το οποίο εκπαιδεύτηκε στην παραγωγή επαγγελματικών υπηρεσιών με πυροτεχνήματα και ειδικά εφέ. 

Στην πορεία μας, καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση δεκάδων ιδιωτών αλλά και δημόσιων οργανισμών. Δημιουργήσαμε και συνεχίζουμε να εκτελούμε σόου πυροτεχνημάτων για την Πρωτοχρονιά ή την Ανάσταση σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος, για την Ναυτική Βραδιά στη Χαλκίδα, το Αλιβέρι, τη Ερέτρια και την Λίμνη Ευβοίας, για πολλές καρναβαλικές εκδηλώσεις, εγκαίνια, συναυλίες, events και φυσικά γαμήλιες δεξιώσεις ή άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Σίγουρα έχετε θαυμάσει το δυναμικό μας φινάλε σε μεγάλες εκδηλώσεις όπως το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας, η Τελετή Έναρξης του Eurobasket U20 2016 ή ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής.

Με σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας αλλά και πάθος για το αντικείμενο, συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους εισαγωγικούς οίκους της Ελλάδος και έχουμε πρόσβαση στα πιο καινούρια και πρωτότυπα προϊόντα της αγοράς. Χρησιμοποιούμε σύγχρονη τεχνολογία και εξοπλισμό για τα πυροτεχνήματα και τα ειδικά εφέ, δημιουργώντας εντυπωσιακά, οικονομικά και ασφαλή θεάματα.

Περιηγηθείτε και μάθετε στις επαγγελματικές υπηρεσίες τις δυνατότητες που διαθέτει η εταιρεία μας για την εκδήλωση σας. Εναλλακτικά, στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας, μπορείτε να επιλέξετε τα πιο εντυπωσιακά πυροτεχνήματα για ιδιώτες και να δημιουργήσετε το δικό σας σόου!

θαλασσινό καρναβάλι χαλκίδας τελετή λήξης
Μετάβαση στο περιεχόμενο