Στο ηλεκτρονικό κατάστημα empneusi-fireworks.gr, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  1. Αντικαταβολή:

Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή πληρώνοντας το συνολικό αντίτιμο στον διανομέα της εταιρείας ταχυμεταφορών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

  1. Χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας:

Η χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας στην εταιρεία ταχυμεταφορών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα empneusi-fireworks.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστούν οι οικονομικές συναλλαγές σας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω του ασφαλούς συστήματος online πληρωμών της Viva Wallet. 

  1. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να γράψετε τον αριθμό παραγγελίας ή την επωνυμία σας στην αιτιολογία της κατάθεσης. Ο χρόνος παράδοσης ξεκινάει να μετράει από την στιγμή που έχουν εμφανιστεί τα χρήματα στο λογαριασμό μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία της κατάθεσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2221060008 για την επιβεβαίωση της συναλλαγής. 

National Bank of Greece IBAN: GR29 0110 4880 0000 4889 7910 864 / BIC : ETHNGRAA

Piraeus Bank ΙΒΑΝ: GR15 0171 7690 0067 6913 7914 747 / BIC:  PIRBGRAA

Δικαιούχος λογαριασμού | Αccount holder : Δεσίπρης Αντ. Γεώργιος

Προσοχή : Τα έξοδα καταθέσεων από διαφορετικές τράπεζες βαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον καταθέτη.

  1. Πληρωμή με μετρητά κατά την παραλαβή στο κατάστημα: 

Παραλαβή της παραγγελίας κατά το ωράριο λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματα στην οδό Σιώκου 8 στη Χαλκίδα και πληρωμή με μετρητά. Το συνολικό ποσό δεν δύναται να ξεπερνάει τα 500,00€ (συμπεριλαμβανομένου του νομίμου ΦΠΑ)

Μετάβαση στο περιεχόμενο