Η empneusi-fireworks.gr σας παρέχει τους εξής εναλλακτικούς τρόπους διεκπεραίωσης της διαδικασίας αποστολής της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα:

 

  1. Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών:

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας και την τηλεφωνική επιβεβαίωση από εκπρόσωπό μας, το δέμα σας θα παραδοθεί εντός 24 ωρών στην εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε. Σε περίπτωση Σαββάτου, Κυριακής ή αργίας, η αποστολή θα γίνεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη και θα συμπεριλαμβάνονται στη συνολική πληρωμή της παραγγελίας σας. Η τελική τους τιμή εξαρτάται τόσο από το δυσπρόσιτο της περιοχής προορισμού όσο και από το βάρος του δέματος. 

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες έως 3 κιλά ανέρχονται στα 4,00€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,50€. Για παραγγελίες άνω των 50,00€ και έως 5 κιλά προϊόντων τα έξοδα αποστολής θα είναι δωρεάν. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,50€ πέραν της δωρεάν παροχής. Επίσης, παρέχονται οι δυνατότητες πληρωμής με αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 2,00€) καθώς και η προσυνεννοημένη παράδοση το Σάββατο (επιπλέον χρέωση 3,00€). Σε περίπτωση διαφοροποίησης των εξόδων από την εταιρεία ταχυμεταφορών λόγω του δυσπρόσιτου της περιοχής, θα ενημερώνεστε πριν από την αποστολή της παραγγελίας σας για τυχόν διαφορές. 

Τα προϊόντα θα παραδίδονται στην πόρτα σας εντός 72 ωρών από την στιγμή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας από εκπρόσωπο της εταιρείας μας (με τηλέφωνο ή email). Εξαίρεση αποτελούν οι περιπτώσεις όπου κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο άμεσα (θα ειδοποιείστε σχετικά για την ημερομηνία αναμονής και εκτιμώμενης παράδοσης) καθώς και περιπτώσεις που πηγάζουν από το δυσπρόσιτο της περιοχής προορισμού, από ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργίες αλλά και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας (π.χ. καθυστερήσεις λόγω φόρτου εργασιών σε περιόδους παρόμοιες με του lockdown)

  1. Παραλαβή από το κατάστημα:

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας μετά από σχετική ενημέρωση του εκπροσώπου μας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες του φυσικού μας καταστήματος στην οδό Σιώκου 8, στη Χαλκίδα. 

  1. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία:

Η υπηρεσία παρέχεται μόνο για  μεταφορά μεγάλων δεμάτων στις περιφερειακές ενότητες Αττικής και Θεσσαλονίκης. Η empneusi-fireworks.gr συνεργάζεται με εύφημες μεταφορικές εταιρίες που εγγυώνται την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση των δεμάτων σας. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ανέρχεται σε έως και 3 εργάσιμες ημέρες. Αναλόγως της περιοχής παράδοσης, μπορεί να απαιτηθεί η δική σας προσέλευση στις αποθήκες της μεταφορικής εταιρείας για την παραλαβή του δέματος (η απαίτηση αυτή καθορίζεται από την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία). 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο