Οι σκηνοθεσίες χορογραφημένων πυροτεχνημάτων σε απόλυτο συγχρονισμό με την μουσική, είναι μία ακόμα καινοτομία που παρέχει η «Έμπνευση»! Οι διακρίσεις της σκηνοθετικής μας ομάδας σε διαγωνισμούς εικονικής προσομοίωσης πυρο-μουσικών θεαμάτων, καθώς και η εμπειρία μας στην παραγωγή τέτοιων σόου, αποτελούν τις βάσεις για ένα σίγουρο αποτέλεσμα στη δική σας εκδήλωση.

Σχεδιάζουμε τις πολύπλοκες χορογραφίες σε ειδικά λογισμικά σκηνοθεσίας πυροτεχνημάτων σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, δημιουργώντας μια εκτόξευση ή μια έκρηξη σε κάθε υψηλή κυματομορφή του μουσικού κομματιού. Στη συνέχεια, με  σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα πυροδότησης που ελέγχονται από timecode, κάνουμε πραγματικότητα το καλλιτεχνικό σενάριο που δημιουργήσαμε με βάση τις επιθυμίες και τις δυνατότητες σας.

Δεν ρίχνουμε απλά πυροτεχνήματα που συνοδεύονται από κάποιο μουσικό υπόστρωμα, αλλά χρησιμοποιούμε τα πυροτεχνήματα για να ζωντανέψουμε κάθε χτύπο της μουσικής!

Επιλέξτε το μουσικό κομμάτι που σας αρέσει και ζήστε ένα πρωτόγνωρο καλλιτεχνικό θέαμα ήχου και φωτός να ξετυλίγεται μέσα στη θάλασσα, στην οροφή ενός κτιρίου ή ακόμα και σε πολλά απομακρυσμένα σημεία ταυτόχρονα,  εγείροντας μοναδικά συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

για να δημιουργήσετε το δικό σας μουσικό show
Μετάβαση στο περιεχόμενο