Κάθε εκδήλωση με εναέρια πυροτεχνήματα, αποτελεί για την « Έμπνευση» μία μοναδική πρόκληση ώστε να δημιουργήσουμε ένα φαντασμαγορικό θέαμα που θα μείνει αξέχαστο στους θεατές.

Αντλώντας δυναμική από την εμπειρία μεγάλων event τα οποία έχουμε αναλάβει μέχρι σήμερα (π.χ. Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας, Τελετή Έναρξης Eurobasket U20 2016, Εορτασμός Πρωτοχρονιάς, Ναυτική Βραδιά στη Λίμνη και την Ερέτρια), σε συνδυασμό με δεκάδες μοναδικά σχέδια πυροτεχνημάτων από τους πιο γνωστούς οίκους παραγωγής στον κόσμο είμαστε σε θέση να κάνουμε κάθε σας επιθυμία πραγματικότητα!

Η αγάπη και το πάθος για τη δουλειά μας, συναντούν τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας δημιουργώντας μοναδικά συναισθήματα χαράς, ενθουσιασμού αλλά και πολλά χειροκροτήματα στο τέλος κάθε σόου!

Για τα εναέρια πυροτεχνήματα εκδηλώσεων, χρησιμοποιούμε τα πιο εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα πυροδότησης, ευρωπαϊκής κατασκευής και απόλυτης ακρίβειας, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί σε μεγάλες παραγωγές σε όλο τον κόσμο, ενώ η σκηνοθεσία της πυροτεχνουργικής παράστασης γίνεται με το ειδικό λογισμικό σκηνοθεσίας & προσομοίωσης FWsim®.

Κάθε παράσταση πυροτεχνημάτων αποτελεί μία μοναδική δημιουργία την οποία αναλαμβάνει να συνθέσει από το μηδέν η βραβευμένη σκηνοθετική μας ομάδα, έτσι ώστε να εναρμονίζεται με το γούστο και τις απαιτήσεις του event σας. Βασικό μας πλεονέκτημα, αποτελεί το γεγονός πως με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε σε βίντεο την προσομοίωση του τελικού αποτελέσματος πριν το δείτε να παίρνει ζωή μπροστά στα μάτια των θεατών!

Τέλος, επισημαίνεται πως η εκτόξευση μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε (οροφή κτιρίου, παραλία, πλωτό μέσο στη θάλασσα), αφού πρώτα ο τεχνικός μας εξασφαλίσει πως θα τηρούνται όλες οι διατάξεις ασφαλείας και το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως ακίνδυνο!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να οργανώσουμε μία φαντασμαγορική εκδήλωση!
Μετάβαση στο περιεχόμενο